Carrer Pons i Subirà, 3 (Barcelona) info@nollegiu.cat
DSC 1232

Avui dimarts a la tarda comença a treballar la Laia, la nova llibretera de la Nollegiu. Li hem fet una entrevista breu perquè es presenti. I aquest és el resultat de la conversa:

Presenta’t tu mateixa

Hola! Em dic Laia Pubill, venc de Mallorca, he fet voltes pel món però ja fa anys que visc aquí a Barcelona. M’he format en Teoria de la literatura, edició i correcció lingüística, i fer de llibretera m’agrada molt.

D’on et ve la passió per la lectura?

No sé d’on em ve la passió per la lectura, em ve de sempre, la literatura sempre ha estat una prioritat per a mi. A l’últim curs de batxillerat vaig cursar Literatura universal amb en Sebastià Perelló de professor i aleshores vaig saber que m’hi volia dedicar.

I com vas arribar a la Nollegiu?

Supòs que com molts de vosaltres, vaig arribar a la Nollegiu a través del seu blog, quan començava a muntar-se. El projecte em va captivar d’entrada i ja no el vaig perdre de vista.

 

La gent ve a demanar-te consell, en què els podràs aconsellar millor?

Jo llegesc sobretot narrativa, així que d’entrada podré aconsellar millor en novel·la i relat. També m’agraden la novel·la gràfica i els assajos sobre llibres i literatura.

I en què admetràs que no els pots ajudar?

De moment poc podré ajudar gaire a triar poesia, per això m’agradarà que els clients me n’aconsellin a mi.

 

Fes la teva primera recomanació…

Encara que hagi estat prou mediàtica perquè tothom la conegui, em ve de gust destacar La meva lluita de Karl Ove Knausgard, que m’està fent gaudir i m’ajuda molt a pensar-me a mi mateixa.

Nolectores i Nolectors … Laia Pubill!

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies