Carrer Pons i Subirà, 3 (Barcelona) info@nollegiu.cat

Les institucions comencen a treballar la gastronomia des de la gestió cultural i aquest pas endavant suposarà crear nous mètodes de conceptualització i execució. Ens visitaran dues dones que han liderat un dels projectes més ambiciosos i humanístics vers la història gastronòmica: Elena Sánchez, responsable de Continguts Digitals de la Biblioteca Nacional d’Espanya; i Gabriela Lendo, responsable del projecte #chefBN.

Descripció

Les institucions comencen a treballar la gastronomia des de la gestió cultural i aquest pas endavant suposarà crear nous mètodes de conceptualització i execució. Ens visitaran dues dones que han liderat un dels projectes més ambiciosos i humanístics vers la història gastronòmica: Elena Sánchez, responsable de Continguts Digitals de la Biblioteca Nacional d’Espanya; i Gabriela Lendo, responsable del projecte #chefBN.

Informació addicional

Preus i descomptes

Carnet Nolector, Preu general

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies