Carrer Pons i Subirà, 3 (Barcelona) info@nollegiu.cat

Encara que sembli difícil d’imaginar, abans de les esferificacions i de les escumes ja es menjava i s’escrivia. Coneixerem i valorarem el treball de tota una generació de periodistes que van fer comprensible la Nouvelle Cuisine, van testimoniar aquesta influència al País Basc i Catalunya, i van aconseguir que tota un estat es tragués el complexe d’inferioritat culinària vers al món. En aquesta sessió, conversarem en directe amb una de les protagonistes d’aquell prolífic període de les lletres gastronòmiques, Carme Casas, escriptora i experiodista de La Vanguardia i del diari Avui, entre d’altres.

Descripció

Encara que sembli difícil d’imaginar, abans de les esferificacions i de les escumes ja es menjava i s’escrivia. Coneixerem i valorarem el treball de tota una generació de periodistes que van fer comprensible la Nouvelle Cuisine, van testimoniar aquesta influència al País Basc i Catalunya, i van aconseguir que tota un estat es tragués el complexe d’inferioritat culinària vers al món. En aquesta sessió, conversarem en directe amb una de les protagonistes d’aquell prolífic període de les lletres gastronòmiques, Carme Casas, escriptora i experiodista de La Vanguardia i del diari Avui, entre d’altres.

Informació addicional

Preus i descomptes

Carnet Nolector, Preu general

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies