C/ Pons i Subirà, 3 / info@nollegiu.cat / 93 667 75 21 C/ València, 608 / clot@nollegiu.cat / 93 53 447 54
*

Introducció a l’evolució del tractament de l’alimentació, la cuina i la gastronomia als mitjans de comunicació des del naixement de la crítica fins a la democratització de les xarxes socials. Premsa, televisió, ràdio i internet.

Descripció

Introducció a l’evolució del tractament de l’alimentació, la cuina i la gastronomia als mitjans de comunicació des del naixement de la crítica fins a la democratització de les xarxes socials. Premsa, televisió, ràdio i internet.

Informació addicional

Preus i descomptes

Carnet Nolector, Preu general

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies