Carrer Pons i Subirà, 3 (Barcelona) info@nollegiu.cat

Fisher no es considerava escriptora gastronòmica (food writer), sinó escriptora. Tota una reivindicació professional i literària. Es va recolzar en el menjar per parlar d’història i d’altres camps, sempre des del seu punt de vista i des de la seva experiència, alimentada per una vida plena de kilòmetres i taules. Defensava el poeta W. H. Auden que la seva prosa era la millor d’Amèrica, així doncs ja fem tard per a (re)coneixer-la.

Descripció

Fisher no es considerava escriptora gastronòmica (food writer), sinó escriptora. Tota una reivindicació professional i literària. Es va recolzar en el menjar per parlar d’història i d’altres camps, sempre des del seu punt de vista i des de la seva experiència, alimentada per una vida plena de kilòmetres i taules. Defensava el poeta W. H. Auden que la seva prosa era la millor d’Amèrica, així doncs ja fem tard per a (re)coneixer-la.

Informació addicional

Preus i descomptes

Carnet Nolector, Preu general

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies